QUI SOM

Disand és una empresa familiar andorrana amb vocació de servei, dedicada a la distribució de begudes de les marques més reconegudes del sector.

En primer lloc, la nostra amplia experiència al llarg de mes de 60 anys, ens avalen com a empresa líder del mercat andorrà, donant suport als nostres clients dels sectors de l´hosteleria, el comerç i les grans superfícies.

D´altra banda, la nostra capacitat d´adaptació als canvis i reptes al llarg de tota la nostra trajectòria, ens ha permés aportar sempre les millors solucions logístiques i de competitivitat als nostres equips, per així oferir el millor servei.

Finalment, les relacions de confiança amb els nostres clients així com la creació de valor per aquests junt amb la sostenibilitat ambiental són els nostres 3 pilars fonamentals.

Qui som

Disand és una empresa familiar andorrana amb vocació de servei, dedicada a la distribució de begudes de les marques més reconegudes del sector.

En primer lloc, la nostra àmplia experiència al llarg de més de 60 anys, ens avalen com a empresa líder del mercat andorrà, donant suport als nostres clients dels sectors de l´hosteleria, el comerç i les grans superfícies.

D´altra banda, la nostra capacitat d´adaptació als canvis i reptes al llarg de tota la nostra trajectòria, ens ha permès aportar sempre les millors solucions logístiques i de competitivitat als nostres equips, per així oferir el millor servei.

Finalment, les relacions de confiança amb els nostres clients així com la creació de valor per aquests, junt amb la sostenibilitat ambiental són els nostres 3 pilars fonamentals.

Vehicles propis:
Camions i furgonetes

0

Metres cuadrats dels nostres 2 magatzems

0

Persones en els equips comercials, d´administració i logística

0

Número de referències que treballem

0

Xavier Miño

DIRECTOR GENERAL I ACCIONISTA

Ricard Miño

DIRECTOR COMERCIAL

Enim praesent elementum facilisis leo. Habitasse platea dictumst vestibulum rhoncus est pellentesque. Proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus urna. Vitae tortor condimentum lacinia quis vel eros donec ac odio. Quisque non tellus orci ac auctor. Risus in hendrerit gravida rutrum quisque. Id donec ultrices tincidunt arcu non sodales. Odio morbi quis commodo odio aenean sed adipiscing.

Ricard Miño

DIRECTOR COMERCIAL

Equip Comercial

Equip Comercial

Magatzem

Coca-Cola Europacífic Partners (CCEP)

LA NOSTRA HISTÒRIA

Els inicis en el transport de mercaderies
Josep Miño Guitart, fundador de DISAND, treballa com a transportista per a diverses empreses de construcció del país, entre altres feines. Aquesta primera, li permet establir relacions en els seus viatges per a tota Espanya amb famílies com l'Osborne, les quals en un futur seran de vital importància per establir un model de negoci de distribució a Andorra.
El primer magatzem de Disand i Gaseosa Laurèdia
Durant aquesta dècada, el Sr. Miño inicia dos projectes a una petita nau situada al costat de la seva residència en ple centre de Sant Julià de Lòria. El primer, una distribuïdora de begudes amb marques com Veterano del grup Osborne, San Miguel, Schweppes i Coca-Cola. El segon, una petita embotelladors de sifons amb la marca de Gaseosa Laurèdia. En aquesta mateixa localització, dècades després, el seu fill, Xavier Miño, construirà el conegut Hotel Imperial.
Una nova casa
Després d'anys fent créixer les marques que representa DISAND en el territori andorrà, queda clara la necessitat d'unes noves instal·lacions. En aquest període ens establim a les nostres instal·lacions principals en les quals seguim en l'actualitat a la Urbanització Prat de la Jaia a Sant Julià de Lòria. En aquest mateix moment el Sr. Miño construeix també l'edifici familiar de la Vinyeta en ple centre de Laurèdia.
Vocació per servir al país
L'aportació del nostre fundador a la societat andorrana no va únicament tenir una vessant empresarial en el país, sinó que, durant el període de 1974 a 1979, va ocupar diverses posicions polítiques com per exemple: Cònsol Major de Sant Julià de Lòria, conseller Major i conseller de la Vall. Refent la casa comuna, creant el Cementiri de Fontaneda, creant la primera piscina comunal o ampliant l'esglèsia parroquial de Sant Julià de Lòria entre d'altres coses. Aquesta carrera política va desembocar en ser Ministre de Turisme i Esports durant el mandat que es va iniciar l´any 84 i en el qual va adquirir l'edifici que serveix com a ambaixada d'Andorra a Bruxeles.
Fen història
El nostre llarg recorregut ens ha fet viure els millor i pitjors moments de la història recent andorrana. Un moment molt dolent, pero que vam superar va ser la destrucció total de la nostra flota de vehicles durant els aiguats del 1982. Peró sens dubte, un altre de molt bo va ser poder formar part l´any 1991 dels IV Jocs dels Petits Estats d´Europa com a socis col.laboradors com a beguda oficial amb Coca-Cola.
Seguim treballant...
Amb l'inici del nou Mil·lenni, comença la nova direcció de la segona generació amb Xavier Miño Castillo. Un lideratge que sens dubte ha demostrat ser resilient donats els grans reptes que s'han anat presentant com la crisi de 2008 o la pandèmia de Coronavirus, més recentment, com a exemples més importants. En cada situació, el Sr. Miño ha actuat amb responsabilitat i respost personalment per tal de no ser una càrrega més pel país que s'estima, Andorra. D'altra banda, també ha creat relació amb noves marques que representem com: Nespresso o Cacaolat. Finalment, en la direcció de l'empresa també compta amb el suport del seu fill Ricard Miño Joval, la tercera generació en l'empresa.
ANYS 50
ANYS 60
ANYS 70
ANYS 80
ANYS 90
ANYS 2000 - ACTUALITAT