CASTILLO DE SAJAZARRA

Reserva

Vi negre de reserva, elaborat pràcticament íntegrament amb ull de llebre. Partim de raïms molt madurs, procedents de vinyes de baixa producció.

Entre un 10 i un 20% del total realitza la fermentació dolent-làctica en bótes noves de roure francès, amb batonage periòdics. 

LÍBANO

Crianza

Vi procedent de les finques “Los Corrales” i “Fuente Negra” situades al vessant sud de les muntanyes Obarenes, a Sajazarra.

Fermentació alcohòlica de 8 dies de durada i maceració amb pellofes durant 12 dies. Control automàtic de temperatura amb un màxim de 24 graus. Remuntats suaus i enfonsaments de barret manuals, ajustats a les necessitats de cada dia. Fermentació malolàctica en dipòsit. Conté sulfits.

IN·VITA

Blanc

Raïm de les varietats pansa blanca i sauvignon blanc, procedent de les nostres vinyes situades a la Roca del Vallès, al paratge de Bell-Lloc.

Hi trobem la passió mediterrània suavitzada pels vents procedents del majestuós Montseny, de 1.712 metres d’altitud. El savi assemblatge de varietats aporta el cos i la tipicitat de la pansa blanca, clàssica a la regió, amb l’aroma i elegància de la sauvignon blanc. Conté sulfits.

IN·VITA ROSÉ

Rosé

Aquest rosé és un  field blend d’Ull de Llebre i Garnatxa de la recent verema del 2021. De les parcel·les la Graella i els Corrals, procedents de vinyes d’alçada, a 615 mts d’altitud a les muntanyes Obarenes, la part més nord-occidental de la DOCA Rioja .

LÍBANO

Orgànic

Vino procedente de las 3,52 hectáreas de viñedo ecológico propio situado en las cercanías de Sajazarra. 

Color atractivo, cubierto, rojo picota con reflejos violáceos, joven. Muy afrutado en nariz, con regaliz y frutos rojos y negros complementados con una madera comedida y elegante. Untuoso en boca, con taninos dulces y una leve astringencia muy interesante. Armonioso y largo. Perfecto para  disfrutarlo ya, aunque seguirá ganando en botella. Contiene sulfitos.

DIGMA RESERVA

Graciano

De la selecció del millor de la nostra finca Escarza i només en anys excepcionals, procedeix aquest vi negre mico varietal de la varietat gracià.

Com que és una varietat de cicle llarg i està la finca situada a una considerable altitud i latitud, hem de reduir la producció a menys de 5.000 quilos per hectàrea per assegurar una perfecta maduració del raïm. S’elabora en dipòsits de 4.000 quilos, amb enfonsament de barrets manuals i sense remuntar.

DIGMA RESERVA

Tempranillo

Del millor de les nostres finques i només en anys excepcionals, procedeix aquest vi negre mico varietal de la varietat Tempranillo.

És el resultat de l’assemblatge climàtic i de terres de 2 finques, Fuentenegra i Galdara, fusionant les influències atlàntiques de la primera amb les mediterrànies de la segona. Són 2 vins totalment diferents però complementaris, que s’elaboren per separat en dipòsits de 4.000 quilos, amb enfonsament de barrets manuals i sense remuntar.